Top 3 cele mai scumpe genti de lux

Top 3 cele mai scumpe genti de lux

 26.12.2020

Femeile sunt foarte atente la tinuta pe care o imbraca, atat hainele cat si accesoriile vestimentare necesitand o stare perfecta inainte de a fi afisate in public. Se spune ca nu hainele reprezinta o adevarata provocare in momentul in care trebuie sa va conturati o tinuta pentru un eveniment ci insusi accesoriile, gentile, bijuteriile sau agrafele de par fiind doar cateva exemple in acest sens.

Pentru o tinuta care va intoarce toate privirile, aveti nevoie de accesorii pe masura, recomandarea mai multor designeri vestimentari fiind acordarea unei atentii sporite gentilor. Va recomand sa mizati pe asa-zisele genti de lux, accesorii vestimentare costisitoare dar cu un puternic impact in randul celor din jurul vostru.

Am alcatuit si un scurt top al celor mai scumpe genti de lux, modelele semnate de Chanel sau Hermes avand preturi cuprinse intre 120.000 si 3.8 milioane de dolari.
 

Mouwad's 1001 Nights


Pana in momentul de fata, aceasta este cea mai scumpa geanta vanduta vreodata, proprietara achitand peste 3.8 milioane de dolari in schimbul ei.

Mouwad's 1001 NightsLa proiectarea si realizarea gentii au luat parte 12 bijutieri care au lucrat mai bine de 9000 de ore pentru a integra perfect peste 4500 de diamante in aur de 24 de karate
 

Hermes Birkin Bag


Hermes este un nume mai mult decat cunoscut in lumea modei, alaturi de acest model fiind confectionate peste 20 de genti de lux in diverse forme si dimensiuni.

Hermes Birkin Bag


Modelul Birkin Bag este unicat si a fost vandut in anul 2008 unui colectionar de origine franceza in schimbul sumei de 1.9 milioane de dolari. Ceea ce o face speciala sunt cele peste 2000 de diamante dispuse pe toate laturile sale.
 

Diamong Forever by Coco Chanel


O geanta cu adevarat luxoasa dar extrem de scumpa, doritoarele achitand undeva in jurul sumei de 260.000 de dolari pentru a detine acest model.
Caracterizata de un design clasic de culoare alba, Diamond Fever iese in evidenta datorita celor 334 de diamante si a cordoanelor confectionate din platina.


Comentarii